-49%

Titan Gel + АndroMaxman – гел и таблетки за увеличаване размера на пениса


71.99 лв. 140.00 лв.

TITAN BIG PLUS PLATINUM гел за мъже – средство за уголемяване на пениса

Титан гел не е само за тези, които искат по-голям пенис, но Titan gel осигурява комфорт по време на полов акт, също така крема има положителен ефект върху качеството на сексуалния живот.

Осигурява добро смазване и по-добро усещане при полов акт.

Без петна, лесно се отстранява с вода. Без аромати и парабени. Без изкуствени вещества.

Може да се използва по време на секс, удължители, както и при извършване на упражнения за уголемяване на пениса, известни като “джелк”.

Начин на приложение на Titan gel:

Отворете тубата. Намажете дланта и започнете да разтривате пениса. Нанесете малко количество върху желаната зона (пениса с изключение на главичката) масажирайте в продължение на около 3 до 5 минути или докато се абсорбира от кожата на пениса и след това измийте добре.

  • Може да се използва с вакуумни помпи,
  • удължители,
  • както и при извършване на специални упражнения за уголемяване на пениса, известни като “jelqing” (прилагайте върху външните полови органи съгласно инструкциите на устройството или преди упражнение)
  • при сексуален акт

Туба: 50 ml

Произведено в Америка

Производител: MSP USA

+

Какво са капсулите AndroMaxman?

Andro Maxman капсули съдържат мощна комбинация от напълно естествени съставки, които спомагат за увеличаване размера и твърдостта на пениса. По време на ерекция тъканите в пениса се изпълват с кръв. Колкото повече кръв се задържа в тези тъкани, толкова по-голям става пениса и толкова по-твърди са ерекциите. АндроМаксман увеличава значително притокът на кръв към пениса, което води до уголемяване на мъжкия полов член и подобряване на ерекциите.

По какъв начин действат капсулите Андро Максман?

Формулата на AndroMaxman прониква дълбоко в тъканите на мъжкия полов член, като така повишава притокът на кръв, вследствие на което пениса Ви расте, а ерекциите Ви се подобряват значително. Подобреното кръвообращение води до по-добро усвояване на хранителни вещества и кислород от клетките, с помощта на което издръжливостта Ви по време на секс се чувствено се повишава. Либидото Ви ще се увеличи, оргазмите Ви ще станат по-удоволетворяващи, а увереността Ви в леглото ще нарасне многократно. Кой мъж не си е мечтал за достатъчно голямо мъжко достойнство, с което да задоволи всяка дама. Сега това е възможно благодарение на таблетките Andro Maxman.

Какви са активните съставки на Andro Maxman?

AndroMaxman съдържа екстракти на билкова основа, които допринасят за бързото и трайно увеличаване размера на пениса. Някои от тях са:

  • L-arginin
  • Ниацин
  • Нар (40% Елагинова киселина)
  • Л-Метионин
  • MSM – Метилсулфонилметан

Прием: Прием веднъж на ден по 2 капсули. Препоръчителен прием от 2-3 месеца.

Съдържание: 60 капсули

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Titan Gel + АndroMaxman – гел и таблетки за увеличаване размера на пениса”.

Няма мнения.

0