-37%

Spanish Fly капки за възбуждане + Cupid Спрей за задържане


46.99 лв. 74.00 лв.

Какво представляват възбуждащите капки Spanish Fly?

Испанската муха е един от най-известните афродизиаци в света. Може да се приема както от жени, така и от мъже. Използвайки възбуждащите капки Spanish Fly Вие ще увеличите желанието си за секс и ще имате възможността да се насладите на удивителен секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са сигурен начин да се повиши либидото и при двата пола.

По какъв начин действат възбуждащите капки Spanish Fly?

Възбуждащите капки са напълно естествен продукт, който няма никакви нежелателни ефекти. Достатъчно е да използвате около 10-15 капки в каквато и да е течност. Възбуждащите капки Spanish Fly са без вкус и мирис и не се усещат след разтваряне. Използвайки капките ще усетите непреодолимо желание за секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са перфектният начин да увеличите либидото си и това на вашия партньор. В допълнение към това ще изпитате и неповторими оргазми както никога до сега.

Как се приема Spanish Fly?

Достатъчно е да разтворите около 10 – 15 капки във вода, чай, кафе или друга безалкохолна напитка около 30 минути преди полов акт.

Съдържание: 20 мл

+

Какво представлява задържащия спрей Cupid Spray?

Представяме ви един от най-добрите спрейове за забавяне на еякулацията Cupid Spray. Той е бързодействащ, абсорбжора се добре от кожата, няма странични ефекти, няма цвят и мирис и е обогатен с витамин Е. С помощта му ще удължите половия акт колкото пожелаете. Ако страдате от преждевременна еякулация този продукт ще ви помогне да забравите за този така неприятен сексуален проблем. Насладете се на дълъг и незабравим полов акт.

Начин на употреба: Впръскайте върху главичката на пениса, 5-10 минути преди полов акт

Опаковка: 30мл

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Spanish Fly капки за възбуждане + Cupid Спрей за задържане”.

Няма мнения.

0