Suifan’s Kwang Tze Solution

Suifan’s Kwang Tze e серум за забавяне на еякулацяита познат също като China brush. С помощта на този древен сереум за забавяне на еякулацията, няма да имате проблеми с преждевременната еякулация, ще удължите времетраенето на сексуалния акт и ще доставите незабравима наслада на Вашата половинка.

За какво служи Suifan’s Kwang Tze серум?

  • Забавя еякулацията
  • Дава ви по-дълготрайна ерекция
  • Увеличава самочувствието
  • Лесен за използване
  • Действа мигновенно

Суйфанс Куанг Дзе Солюшън задържащ серум

Суйфанс серум понижава свръх сетивността на главичката на пениса. Когато продуктът се използва в продължение на месеци се наблюдава и по-голямо времетраене на половия акт при мъжа.

Как се използва: Към бутилката има бамбукова пръчица с тампонче, чрез която се нанася серума, така че да покрие главичката на пениса, около 5-10 минути преди секс.

Съдържание: 5ml

+

Какво представляват възбуждащите капки Spanish Fly?

Испанската муха е един от най-известните афродизиаци в света. Може да се приема както от жени, така и от мъже. Използвайки възбуждащите капки Spanish Fly Вие ще увеличите желанието си за секс и ще имате възможността да се насладите на удивителен секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са сигурен начин да се повиши либидото и при двата пола.

По какъв начин действат възбуждащите капки Spanish Fly?

Възбуждащите капки са напълно естествен продукт, който няма никакви нежелателни ефекти. Достатъчно е да използвате около 10-15 капки в каквато и да е течност. Възбуждащите капки Spanish Fly са без вкус и мирис и не се усещат след разтваряне. Използвайки капките ще усетите непреодолимо желание за секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са перфектният начин да увеличите либидото си и това на вашия партньор. В допълнение към това ще изпитате и неповторими оргазми както никога до сега.

Как се приема Spanish Fly?

Достатъчно е да разтворите около 10 – 15 капки във вода, чай, кафе или друга безалкохолна напитка около 30 минути преди полов акт.

Съдържание: 20 ml

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Spanish Fly възбуждащи капки + Suifan’s Kwang Tze задържащ серум за мъже”.

Няма мнения.

0