-45%

Spanish Fly възбуждащи капки + Pink Pussycat възбуждаща таблетка


35.99 лв. 65.00 лв.

Какво представляват възбуждащите капки Spanish Fly?

Испанската муха е един от най-известните афродизиаци в света. Може да се приема както от жени, така и от мъже. Използвайки възбуждащите капки Spanish Fly Вие ще увеличите желанието си за секс и ще имате възможността да се насладите на удивителен секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са сигурен начин да се повиши либидото и при двата пола.

По какъв начин действат възбуждащите капки Spanish Fly?

Възбуждащите капки са напълно естествен продукт, който няма никакви нежелателни ефекти. Достатъчно е да използвате около 10-15 капки в каквато и да е течност. Възбуждащите капки Spanish Fly са без вкус и мирис и не се усещат след разтваряне. Използвайки капките ще усетите непреодолимо желание за секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са перфектният начин да увеличите либидото си и това на вашия партньор. В допълнение към това ще изпитате и неповторими оргазми както никога до сега.

Как се приема Spanish Fly?

Достатъчно е да разтворите около 10 – 15 капки във вода, чай, кафе или друга безалкохолна напитка около 30 минути преди полов акт.

Съдържание: 20 ml

+

Какво представлява Pink Pussycat таблетка?

PinkPussycat е известна в целия свят добавка към храната, с чиято помощ е възможно да увеличите либидото си и достигнете по-голяма възбуда от обичайното. Ако проблемът с възбуждането и липсата на апетит не са ви чужди, тогава имате точното решение. Не обезсърчавайте мъжа до себе си, не губете правото си да получите наслаждение и радост, а вземете естествената и ефикасна капсула PinkPussycat.

PinkPussycat е силен стимулант за секс, който подобрява половите ви взаимоотношения. Само вземането на 1 таблетка ще повиши овлажняването и чувствителността на влагалището по време на секс. Съставните части на Pink Pussycat ускоряват притока на кръв към влагалището и увеличават насладата от половия акт. В резултат на това ще изпитате по-сетивни, по-интензивни и по-дълги оргазми.

Пинк Пусикат възбуждаща таблетка

Каквато и да е причината за ниското Ви сексуално влечение, вече може да се почувствате по-пълноценна по време на секс благодарение на Pink Pussycat. Вашето здраве от емоционално до ментално зависи до не малка степен от пълноценните Ви контакти с отсрещния пол.

Прием: 1 капсула се взема 30 до 40 минути  преди полов акт. Да не се приема повече от един път на ден.

Съдържание: 1 таблетка

Как се съхранява: На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

Противопоказания: Да не се приема от бременни жени! Да не се приема при сериозни заболявания на сърдечносъдовата система, за които не се препоръчва сексуална активност.

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Spanish Fly възбуждащи капки + Pink Pussycat възбуждаща таблетка”.

Няма мнения.

0