-51%

Spanish Fly възбуждащи капки + Оrgasm Lady възбуждащ гел


31.99 лв. 64.99 лв.

Какво са възбуждащите капки Spanish Fly?

Испанската муха е един от най-известните афродизиаци в света. Може да се приема както от жени, така и от мъже. Използвайки възбуждащите капки Spanish Fly Вие ще можете да увеличите желанието си за секс и ще имате възможността да се насладите на удивителен секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са сигурен начин да се повиши либидото и при двата пола.

По какъв начин действат възбуждащите капки Испанска Муха?

Възбуждащите капки са напълно естествен продукт, който няма никакви нежелателни ефекти. Достатъчно е да използвате около 10-15 капки в каквато и да е течност. Възбуждащите капки Spanish Fly са без вкус и мирис и не се усещат след разтваряне. Използвайки капките ще усетите непреодолимо желание за секс. Капките за възбуждане Спаниш Флай са перфектният начин да увеличите либидото си и това на вашия партньор. В допълнение към това ще изпитате и неповторими оргазми като никога до сега.

Как се приема Spanish Fly?

Достатъчно е да разтворите около 10 – 15 капки във вода, чай, кафе или друга безалкохолна напитка около 30 минути преди полов акт.

Съдържание: 5 мл

+

Orgasm Lady Orgasmic Gel

Orgasm Lady Gel е един от най-добрите продукти за възбуждане и спомагане на дамския оргазъм. Той е изцяло натурален и с негова помощ ще можете да увеличите възбудата, да накарате тялото си да почувства истински силно всяко едно докосване и да се насладите на по-силен и разтърстващ оргазъм.

Оргазъм Лейди Гел за оргазми

Начин на употреба: Нанася се малко количество от гела, с леки масажни движения

Опаковка: 60 ml

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Spanish Fly възбуждащи капки + Оrgasm Lady възбуждащ гел”.

Няма мнения.

0