Pink Pussycat възбуждащи таблетки за жени 5 бр.


46.99 лв.

Код: AZPINKPUSSYCAT5 Категории: , Етикети: , ,

Какво представлява Pink Pussycat таблетка?

PinkPussycat е известна в целия свят добавка към храната, с чиято помощ е възможно да увеличите либидото си и достигнете по-голяма възбуда от обичайното. Ако проблемът с възбуждането и липсата на апетит не са ви чужди, тогава имате точното решение. Не обезсърчавайте мъжа до себе си, не губете правото си да получите наслаждение и радост, а вземете естествената и ефикасна капсула PinkPussycat.

PinkPussycat е силен стимулант за секс, който подобрява половите ви взаимоотношения. Само вземането на 1 таблетка ще повиши овлажняването и чувствителността на влагалището по време на секс. Съставните части на Pink Pussycat ускоряват притока на кръв към влагалището и увеличават насладата от половия акт. В резултат на това ще изпитате по-сетивни, по-интензивни и по-дълги оргазми.

Пинк Пусикат възбуждаща таблетка

Каквато и да е причината за ниското Ви сексуално влечение, вече може да се почувствате по-пълноценна по време на секс благодарение на Pink Pussycat. Вашето здраве от емоционално до ментално зависи до не малка степен от пълноценните Ви контакти с отсрещния пол.

Прием: 1 капсула се взема 30 до 40 минути  преди полов акт. Да не се приема повече от един път на ден.

Съдържание: 5 x 1 таблетка

Как се съхранява: На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

Противопоказания: Да не се приема от бременни жени! Да не се приема при сериозни заболявания на сърдечносъдовата система, за които не се препоръчва сексуална активност.

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Pink Pussycat възбуждащи таблетки за жени 5 бр.”.

Няма мнения.

0