-22%

Mr. Erection гел за силна ерекция + бонус Menagra желе за мощна ерекция


20.99 лв. 26.90 лв.

Промоция – Mr. Erection гел за силна ерекция + орално желе Menagra

Какво е възбуждащият гел Mr. Erection?

Mr. Erection е възбуждащ гел е ефикасен естествен гел, който разрешава проблемът с еректилната дисфункция и повдига самочувствието на мъжа по време на секс. Известно е, че в много мъже имат проблем с ерекцията. Това може да е временен проблем, но за нещастие в повечето случаи не е така. В резултат на това възникват проблеми с партньора и загуба на самочувствие от страна на мъжете. Сега обаче има решение на проблема. Представяме Ви възбуждащия гел за силна ерекция Mr. Erection – той премахва проблема с неприятната засечка в леглото и възвръща вашето самочувствие осигурявайки Ви е едно незабравимо преживяването в леглото.

По какъв начин действа възбуждащия гел Mr. Erection?

Формулата на възбуждащия гел Mr. Erection има голям синергетичен ефект, активните му съставки са подбрани специално така че да работят без засечка, дори когато сте изгубили всякаква надежда. Те реагират веднага след като използвате гелът, като достигат най-дълбоките части на тъканта на пениса и тестисите. В резултат на това ерекцията идва от 1 до 2 минути след като се намажете с възбуждащия гел. Гелът е хипоалергенен, не раздразнява кожата Ви, както и тази на жената до вас, попива бързо и няма цвят и мирис.

Какво се съдържа в формулата на възбуждащият гел Mr. Erection?

Гелът за силна ерекция Mr. Erection съдържа в себе си естествени съставки, които са в основата на бързото и удължено действие. Продуктът е направен, така че да не предизвиква неприятни ефекти. Най-ефикасните натурални съставки я са комбинирани за постигането на мощна и дълготрайна ерекция. Част от активните съставки са:

  • Бял трън
  • Трибулус Терестрис

Кога се използва Mr. Erection гел?

  • за задържане и удължаване на ерекцията
  • за задържане на еякулацията
  • при наличието на еректилна дисфункция
  • за повишаване на сексуалното желание по време на секс

Как се използвa Mr. Erection гел?

Mr. Erection Gel се нанася с леки масажни движения по главичката на пениса и след това се разнася по дължината на целия пенис. Нужно е малко количество от гела, за да подейства. Нанася се непосредствено преди полов акт. Гелът е хипоалергенен, попива бързо и няма цвят и мирис.

Съдържание: 60 мл.

+ Бонус Menagra орално желе за силна ерекция

  • Мощна и дълготрайна ерекция, половин час след поглъщане!
  • Насладете се на по-добър секс заедно с жената до вас!
  • Без нежелателни ефекти и без рецепта!

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Mr. Erection гел за силна ерекция + бонус Menagra желе за мощна ерекция”.

Няма мнения.

0