-47%

Mr. Erection възбуждащи капки за мъже 20 ml+ Spanish Fly афродизиак 20 ml


37.99 лв. 72.00 лв.

Какво са Erection drops капки?

Erection drops са възбуждащи капки предназначени за мъже. Чрез своята формула те правят мъжката ерекция по-силна и по-дълготраяна. Използвайки Еrection drops Вие ще възвърнете половата си мощ. Напоследък все повече мъже имат проблем с задържането на ерекция или нейната липса. В следствие от употребата на Erection drops капки вие ще възвърнете самочувствието си и ще можете отново да се насладите на удоволствието от секса.

Какъв е принципът на действие на Erection drops капки за ерекция?

Много голяма част от мъжете има проблем със задържането на ерекция. Един от най-лесните начини да се справите с този проблем е като използвате капките за ерекция Ереction drops. Те се разтварят с изключителна лекота и нямат неприятен мирис. Активните им вещества се разграждат много бързо от организма, от дълго време са на пазара и имат доказана ефективност.

При какви ситуации се използват засилващите ерекция капки Erection drops?

  • за решаване на проблема с липсата на ерекция
  • за по-дълготрайна и силна ерекция
  • за добро и задоволяващо представяне с нежния пол
  • за повишаване на либидото

Как се използват:

Разтварят се 10-15 капки и се взимат около 30 минути преди полов акт

Съдържание: 20 мл.

+

Какво са възбуждащите капки Spanish Fly?

Испанската муха е един от най-известните афродизиаци в света. Може да се приема както от жени, така и от мъже. Използвайки възбуждащите капки Spanish Fly Вие ще увеличите желанието си за секс и ще имате възможността да се насладите на удивителен секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са сигурен начин да се повиши либидото и при двата пола.

По какъв начин действат възбуждащите капки Spanish Fly?

Възбуждащите капки са напълно естествен продукт, който няма никакви нежелателни ефекти. Достатъчно е да използвате около 10-15 капки в каквато и да е течност. Възбуждащите капки Spanish Fly са без вкус и мирис и не се усещат след разтваряне. Използвайки капките ще усетите непреодолимо желание за секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са перфектният начин да увеличите либидото си и това на вашия партньор. В допълнение към това ще изпитате и неповторими оргазми както никога до сега.

Как се приема Spanish Fly?

Достатъчно е да разтворите около 10 – 15 капки във вода, чай, кафе или друга безалкохолна напитка около 30 минути преди полов акт.

Съдържание: 20 мл

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Mr. Erection възбуждащи капки за мъже 20 ml+ Spanish Fly афродизиак 20 ml”.

Няма мнения.

0