-41%

Mega Penis Plus таблетки + гел за увеличаване размера на пениса


66.99 лв. 112.99 лв.

Mega Penis Plus таблетки

Mega Penis Plus са капсули за уголемяване и удебеляване на пениса. Създадени са изцяло от натурални съставки, без странични ефекти, а резултатът им е гарантиран.

Всеки мъж поне веднъж в живота си е искал да има по-голям и по-дебел пенис. Е , това вече е възможно напълно безопасно с помощта на Мега Пенис Плюс. Те  действат за уголемяване, удебеляване, увеличават семенната течност и подобряват ерекцията.

Доверете се на тези уникални капсули  и се радвайте на по-дебел и по-голям пенис. Резултатите, които може да постигнете благодарение на таблетките са:
от 0,5 до 3см дължина и 0,5 до 2см дебелина.(Имайте предвид, че  постигнатите резултати са строго индивидуални за всеки, според организма)

Начин на употреба: 1 капсула 2 пъти дневно в продължение на 3 месеца
Опаковка: 90 капсули

+

Mega Penis Plus Gel

Мega Penis Plus е гел за увеличаване размера на пениса, изработен само от 100% натурални съставки. Той се абсорбира бързо от кожата, а резултатите, които ще постигнете с него са трайни при редовна употреба. Затова не мислете много, а поръчайте страхотния Мега Пенис Плюс Гел, с който ще върнете самочувствието си в леглото, и ще постигнете така мечтания размер. Невероятният ефект от него е от 1 до 3 см в дължина и от 1 до 2 см в диаметър.

Начин на употреба: Два пъти дневно с леки масажни движения по цялата дължина на пениса

Опаковка: 70мл

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Mega Penis Plus таблетки + гел за увеличаване размера на пениса”.

Няма мнения.

0