-27%

Macho комплект – Задържащ спрей DOOZ 14000 + 5 бр. Cupidon капсули за ерекция


51.70 лв. 71.00 лв.

Маcho Pack

Задържащ спрей DOOZ 14000

Задържащият спрей DOOZ 14000 е един от най-добрите спрейове за задържане в целия свят. С него можете да спрете преждевременната еякулация. Използвайки този спрей ще успеете да изпитате върховно удовлетворение и да задоволите вашата партньорка.

Много мъже се оплакват от преждевременна еякулация, което води до незадоволителен секс, както за тях, така и за техните партньорки. Всеки се чуди как да свърши по-бавно, затова на помощ идва задържащият спрей DOOZ 14000. Чрез него Вие ще можете да доставите множество оргазми на вашата половинка. Кажете не на бързото изпразване и задръжте еякулацията си до 10 пъти повече.

Задържащият спрей DOOZ14000 се препоръчва на хора с проблеми с преждевременна еякулация и спомага постигане на по-добър контрол над нея.

Ако някога сте искали да се справите с неприятния проблем с преждевременна еякулацията, то Вие сте на правилното място. Вземете DOOZ 14000 и изпитайте отново незабравими удоволствия с вашата партньорка.

Предимства:

 • Намаля свръх чувствителността на пениса 
 • Задържа еякулацията за по-дълго време
 • Дава ви по-продължителна ерекция
 • Увеличава удоволствието
 • Наслаждавате се на многократните оргазми на жената до вас
 • Повишава самочувствието ви и контрола на вашето еякулиране
 • Достатъчен за около 200 пръскания

Преждевременната еякулация има различни причини, но решението е само едно DOOZ 14000 задържащ спрей.

Лидокаин спрей за задържане DOOZ 14000 е произведен в Германия. Клинично тестваната и бързодействаща формула 10% лидокаинова формула обогатена с витамин Е, бързо се абсорбира от кожата.  Продуктът намалява чувствителността на пениса и забавя времето за еякулация, без да пречи на вашето усещане за еякулация.

Как се използва: Впръскайте 1-3 пъти върху главичката на пениса и изчакайте 5-10 минути. Не впръсквайте повече от 10 пъти

Колко пъти на ден е допустимо да се използва задържащият спрей: В рамките на 24 часа може да се използва няколко пъти, всяко използване означава от 1 до 3 впръсквания или повече ако се налага. Между всяко използване трябва да има разстояние от 4 часа.

Съдържание: 45мл

За какво служат Купидон капсули за ерекция?

 • силна и продължителна ЕРЕКЦИЯ

Какво са Cupidon капсули за ерекция?

Това са капсули с естествен билков екстракт, за силна и здрава ерекция, добро самочувствие в леглото,  подобряват либидото и предотвратяват проблемите с ерекцията.

По какъв начин действа Cupidon еректилни капсули?

Купидон еректилни капсули спират преждевременната еякулация и подобряват задържането на ерекцията. Блендата “CLERECT-100” правят  Купидон Капсулите за Ерекция един от най-добрите начини за предотвратяване на проблеми с ерекцията. Те спират ефекта на фосфодиестраза-5 (PDE5), който е причината за еректилна дисфункция. Така нормалната функционалност  на ерекцията се възстановява.

Какви са съставките на Cupidon еректилни капсули?

Блендата “CLERECT-100” е смесица между билкови екстракти и аминокиселини, при което се включват и липозомни аминокиселини. Капсулите Cupidon се борят ефикасно с слабата ерекция.

Някои от съставките са:

 • Жен-Шен
 • Епимедиум Сагитатум
 • Фенугриик семена
 • Л-аргинин

Но това са само част от съставките, които влияят благоприятно на мъжката еректилна функция. Комбинацията от всички съставки е перфектният начин за получаване на силна ерекция.

По какъв начин се приемат Cupidon еректилни капсули?

Капсулите Cupidon се приемат около 30 минути преди секс с малко течност. Могат да се приемат и след консумацията на алкохол. Препоръчителната доза е 1 капсула на ден.

Съдържание: 5 капсули

Как се съхранява: Пазете на сухо място далеч от пряка слънчева светлина. Да се пази от деца! Cupidon не е предназначен за лица под 18 год. Вие получавате 5 капсули на цената на 4 капсули

Производител/Дистрибутор: USA Brands

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Macho комплект – Задържащ спрей DOOZ 14000 + 5 бр. Cupidon капсули за ерекция”.

Няма мнения.

0