-29%

DOOZ комплект – Задържащ спрей DOOZ 14000 + 10 таблетки за ерекция DOOZ RX


56.99 лв. 80.00 лв.

Dooz Комплект – задържащ спрей и таблетки за ерекция!

Задържащ спрей DOOZ 14000

Задържащият спрей DOOZ 14000 е един от най-добрите спрейове за задържане в целия свят. С него можете да спрете преждевременната еякулация. Използвайки този спрей ще успеете да изпитате върховно удовлетворение и да задоволите вашата партньорка.

Много мъже се оплакват от преждевременна еякулация, което води до незадоволителен секс, както за тях, така и за техните партньорки. Всеки се чуди как да свърши по-бавно, затова на помощ идва задържащият спрей DOOZ 14000. Чрез него Вие ще можете да доставите множество оргазми на вашата половинка. Кажете не на бързото изпразване и задръжте еякулацията си до 10 пъти повече.

Задържащият спрей DOOZ14000 се препоръчва на хора с проблеми с преждевременна еякулация и спомага постигане на по-добър контрол над нея.

Ако някога сте искали да се справите с неприятния проблем с преждевременна еякулацията, то Вие сте на правилното място. Вземете DOOZ 14000 и изпитайте отново незабравими удоволствия с вашата партньорка.

Предимства:

  • Намаля свръх чувствителността на пениса 
  • Задържа еякулацията за по-дълго време
  • Дава ви по-продължителна ерекция
  • Увеличава удоволствието
  • Наслаждавате се на многократните оргазми на жената до вас
  • Повишава самочувствието ви и контрола на вашето еякулиране
  • Достатъчен за около 200 пръскания

Преждевременната еякулация има различни причини, но решението е само едно DOOZ 14000 задържащ спрей.

Лидокаин спрей за задържане DOOZ 14000 е произведен в Германия. Клинично тестваната и бързодействаща формула 10% лидокаинова формула обогатена с витамин Е, бързо се абсорбира от кожата.  Продуктът намалява чувствителността на пениса и забавя времето за еякулация, без да пречи на вашето усещане за еякулация.

Как се използва: Впръскайте 1-3 пъти върху главичката на пениса и изчакайте 5-10 минути. Не впръсквайте повече от 10 пъти

Колко пъти на ден е допустимо да се използва задържащият спрей: В рамките на 24 часа може да се използва няколко пъти, всяко използване означава от 1 до 3 впръсквания или повече ако се налага. Между всяко използване трябва да има разстояние от 4 часа.

Съдържание: 45мл

+

DOOZ Rx таблетки за по-здрава ерекция

  • Повишава качеството на ерекцията.
  • Увеличава здравината на ерекцията
  • Увеличава дълготрайността на ерекцията

Използвайки DOOZ Rx таблетки Вие ще можете да доставите несравнимо удоволствие на жената до вас, както никога до сега! DOOZ Rx са таблетки за мощна и дълготрайна ерекция, допринасят за подобряване на сексуалната ви активност, имат положителен ефект при проблеми с ерекцията. Таблетките са изключително ефективни при справяне с липса на ерекция или нейното задържане.

Как се приема: Вземете по 1 таблетка на ден 40 мин. преди полов акт, с малко количество вода. Не се препоръчва приемането на повече от 1 таблетка дневно.

Съхранение: На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

DOOZ Rx е хранителна добавка, която не трябва да замества разнообразното и балансирано хранене за водене на здравословен начин на живот!

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “DOOZ комплект – Задържащ спрей DOOZ 14000 + 10 таблетки за ерекция DOOZ RX”.

Няма мнения.

0