-17%

Cupidon капсули за ерекция + Spanish Fly Капки за възбуждане


24.99 лв. 30.00 лв.

Промоционална оферта – Вземете Cupidon еректилни хапчета за мъже с бонус Капки за възбуждане Spanish Fly!

Какво са капсули Cupidon?

Cupidon са естествени билкови хапчета за по-добра ерекция, вдигат самочувствието и подобряват либидото. Кажете не на слабата ерекция.

На какъв принцип работят Cupidon еректилни капсули?

Ефективните съставки на капсулите имат мощен ефект върху еякулация на мъжа . Блендата “CLERECT-100” правят Cupidon стимулант за мъже се справят отлично с еректилната дисфункция. Cupidon спира действието на фосфодиестраза-5 (PDE5), който е причина за неспособността да се получава ерекция. Така нормалната функционалност  на ерекцията се възстановява.

Какви са съставките на Cupidon еректилни капсули?

Блендата “CLERECT-100” е смесица между билкови екстракти и аминокиселини, при което се включват и липозомни аминокиселини. Капсулите Cupidon се борят ефикасно с слаба ерекция.

Някои от съставките са:

  • Жен-Шен
  • Епимедиум Сагитатум
  • Фенугриик семена
  • Л-аргинин

Но това са само част от съставките, които влияят благоприятно на мъжката еректилна функция. Комбинацията от всички съставки е перфектният начин за получаване на силна ерекция.

По какъв начин се приемат Cupidon еректилните капсули?

Капсулите Cupidon се приемат около 30 минути преди секс с малко течност. Могат да се приемат и след консумацията на алкохол. Препоръчва се не повече от 1 капсула на ден.

Съдържание: 2 капсули

Производител/Дистрибутор: USA Brands

+

Какво са възбуждащите капки Spanish Fly?

Испанската муха е един от най-известните афродизиаци в света. Може да се приема както от жени, така и от мъже. Използвайки възбуждащите капки Spanish Fly Вие ще увеличите желанието си за секс и ще имате възможността да се насладите на удивителен секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са сигурен начин да се повиши либидото и при двата пола.

По какъв начин действат възбуждащите капки Spanish Fly?

Възбуждащите капки са напълно естествен продукт, който няма никакви нежелателни ефекти. Достатъчно е да използвате около 10-15 капки в каквато и да е течност. Възбуждащите капки Spanish Fly са без вкус и мирис и не се усещат след разтваряне. Използвайки капките ще усетите непреодолимо желание за секс. Капките за възбуждане Spanish Fly са перфектният начин да увеличите либидото си и това на вашия партньор. В допълнение към това ще изпитате и неповторими оргазми като никога до сега.

Как се приема Spanish Fly?

Достатъчно е да разтворите около 10-15 капки във вода, чай, кафе или друга безалкохолна напитка около 30 минути преди секс. Съдържание: 5 мл

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Cupidon капсули за ерекция + Spanish Fly Капки за възбуждане”.

Няма мнения.

0