-27%

Cupid Glide Anal Professional анален лубрикант + Poppers Rush


31.99 лв. 43.99 лв.

Cupid Glide Anal Professional 200ml

Cupid Glide Anal е лубрикант за анален секс, създаден изцяло на водна основа. Той ще намали болката и дискомфорта при анално проникване. Има много добро и дълготрайно овлажняващо действие и се отмива лесно.

Купид Глайд Анал Профешънал 200 мл

Лубриканта не предизвиква кожни раздразнения или алергични реакции. Съвместим е със секс играчки и презервативи. Няма специфичен аромат, вкус и цвят.

Как се използва: Нанесете непосредствено преди секс.

Съдържание: 200ml

+

Poppers Rush

Poppers Rush е еротичен ароматизатор за стая, който възбужда сетивата Ви. С помощта на Poppers Rush Вие можете да се насладите на неповторими сексуални преживявания с Вашата половинка. Трябва само да отвъртите капачката и да оставите аромата да възбуди Вашите сетива за да изпитате уникална наслада от половия акт.

Попърс Ръш

Как се използва: Отворете капачката и оставете да се изпарява в проветриво помeщение непосредствено преди полов акт!

Избягвайте директна инхалация, злоупотреба и ненормално продължително излагане! НЕ ПОГЛЪЩАЙТЕ! Не трябва да се приема едновременно със секс стимуланти /Виагра и други аналогични/. Не е желателно да се излагат на въздействието му хора, имащи проблеми или страдащи от анемия, глаукома, сърдечни проблеми, а също така и с проблеми с кръвното налягане. Не е желателна употребата от бременни. При съприкосновение с кожата може да се получи раздразнение или при продължително въздействие да се получи изгаряне

Съдържание: 9ml

Не комбинирайте с продукти за ерекция!!!

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Cupid Glide Anal Professional анален лубрикант + Poppers Rush”.

Няма мнения.

0