-35%

Cupid спрей за задържане + Orgasm възбуждащи капки


47.99 лв. 74.00 лв.

Какво e Cupid Spray?

Cupid Spray е спрей с бързо действие, обогатен с витамин Е, който забавя еякулацията. Чрез този продукт Вие ще се сдобиете с по-голямо самочуствие и ще възвърнете скесуалната си мощ. Кажете НЕ на преждевременната еякулация!

По какъв начин действа Cupid Spray?

Cupid Spray увеличава удоволствието от половия акт като като увеличава издържливоста и времето за еякулация. Получавате минимум 3 часа време на действие. Продуктът няма никакви странични ефекти и и абсолютно безвреден. Спреят ще увеличи времето за еякулация с  5-10 пъти повишвайки либидото на мъжа в леглото. Използвайки този спрей ще изпитате истинско удоволствие заедно с жената до вас.

Как се използва Cupid Spray?

Впръсква се няколко пъти върху главичката на пениса и се изчаква 10 минути.

Опаковка: 30 мл

+

Orgasm drops

Капките Orgasm drops са специално разработени за жени за възбуждане, които са напълно безвредни и с доказан ефект. Те са изцяло на билкова основа и нямат никакви странични ефекти.
Orgasm drops ще засили сексуалното желание и възбуда при жената, и ще допринесе за  чувствена наслада от половия акт. Също така капките ще спомогнат и за по силен дамски оргазъм. Няма специфичен вкус и са лесни за употреба-разтварят се във вода бързо.

Начин на употреба: Всеки ден по 15-20 капки или около 20 минути преди полов акт. Не се препоръчва капките да се приемат с голямо количество алкохол. Без специфичен аромат и мирис. Без странични ефекти.

Опаковка: 20 ml

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Cupid спрей за задържане + Orgasm възбуждащи капки”.

Няма мнения.

0