Какво са Black Ant капсули?

Black Ant капсулите са един от наи-разпространените сексуални стимуланти за мъже в целия свят. Естествените им съставки, които включват екстракти от черна мравка спомагат за по-силна и твърда ерекция. Black Ant капсулите са клинично издържани и нямат нежелателни ефекти.

Black Ant капсулите за силна ерекция подсилват имунната система. Формулата на Black Ant капсулите е ефективно средство за повишаване на сексуалното желание. Абсорбират се лесно от организма и влияят положително на ерекцията, като я правят по мощна и дълготрайна.

Ефектът от активните съставки на Black Ant не спира само с това. Вие ще се усетите как умората ви напуска, здравословното ви състояние се по-добрява, а либидото ви се увеличава. Черната мравка е позната в Китай отпреди 3000 години, като е известна с това, че е изключително питателна храна съдържаща в себе си над 50 различни вещества, сред които 42% белтъци, магнезий, калций, фосфор, желязо, аминокиселини, селен, цинк, витамини B 1, B 2, B 6, A и E. Най-важният компонент в мравката е мравчената киселина. Тя съдържа формалдехид, АТФ (аденозинтрифосфат) и много ензими.

Как действа и какво е основното предимство на Black Ant капсулите:

 • Мощна и твърда ерекция
 • Здрава и дълготрайна ерекция
 • Увеличава либидото
 • Абсолютно естествени съставки
 • Без нежелателни последствия като главоболие, сърцебиене, зачервяване
 • Действа до 48 часа

Без значение от причините за проблем с ерекцията, използвайки капсулите Black Ant ще изпитате позитивен ефект над половите си взаимоотношения.

Как се използва: Приема се 1 капсула 30 – 40 мин. преди полов акт

Съдържание: 2 x 10 капсули

Производител: MySexPharma USA

Доставка в дискретна опаковка

+

DOOZ 14000 помага на двойките да се наслаждават на по-дълготраен секс благодарение на клинично тествана, бързодействаща формула.

Този недразнещ спрей временно намалява свръхчувствителността на пениса с концентрирана 10% лидокаинова формула, обогатена с витамин Е, действа за минути и продължава с часове!

Само 5-10 минути след напръскване спреят започва да действа.

 • Издържайте по-дълго в леглото
 • Удължете удоволствието си
 • Свършете, когато пожелаете
 • Удвоете или дори утроете своята издръжливост
 • Повишете сексуалното си самочувствие
 • Отключете сексуалния си потенциал

КАКВО Е DOOZ 14000 ЗАДЪРЖАЩ СПРЕЙ?

Както подсказва името DOOZ 14000 задържащ спрей помага на мъжете да забавят еякулацията. Продуктът помага на мъжете да издържат по-дълго в леглото, защото намалява свръх чувствителността на главичката на пениса.

Ще повлияе ли Дооз 14000 спрей на чувствителността на партньора ми?

Не би трябвало, но ако желаете можете да забършете пениса с кърпа преди половия акт или можете да поставите кондом 10 минути, след като сте нанесли продукта.

Как да използвам DOOZ 14000?

1-3 впръсквания от DOOZ14000 върху главичката на пениса ви, докато напълно се абсорбира. После изчакайте 10 минути и нека веселбата започне.

 

Съдържание: 45 ml

Произведено в Германия от Реман Енърпрайзис

Производител: DOOZ 14000 Spray Manufacturer Remans, Germany

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Black Ant Черна Мравка 20 таблетки за ерекция + задържащ спрей DOOZ 14000”.

Няма мнения.

0