-48%

Титан Гел за уголемяване на пениса Titan + Vimax таблетки за уголемяване и ерекция


66.99 лв. 130.00 лв.

TITAN BIG PLUS PLATINUM гел за мъже – средство за уголемяване на пениса

Титан гел не е само за тези, които искат по-голям пенис, но Titan gel осигурява комфорт по време на полов акт, също така крема има положителен ефект върху качеството на сексуалния живот.

Осигурява добро смазване и по-добро усещане при полов акт.

Без петна, лесно се отстранява с вода. Без аромати и парабени. Без изкуствени вещества.

Може да се използва по време на секс, удължители, както и при извършване на упражнения за уголемяване на пениса, известни като “джелк”.

Начин на приложение на Titan gel:

Отворете тубата. Намажете дланта и започнете да разтривате пениса. Нанесете малко количество върху желаната зона (пениса с изключение на главичката) масажирайте в продължение на около 3 до 5 минути или докато се абсорбира от кожата на пениса и след това измийте добре.

  • Може да се използва с вакуумни помпи,
  • удължители,
  • както и при извършване на специални упражнения за уголемяване на пениса, известни като “jelqing” (прилагайте върху външните полови органи съгласно инструкциите на устройството или преди упражнение)
  • при сексуален акт

Туба: 50 ml

Произведено в Америка

Производител: MSP USA

+

Vimax таблетки са висококачествен продукт, произведен в Канада, с невероятна и високо ефективна формула с помощта на която:

  • Ще почувствате по-голяма увереност
  • Ще уголемите Размера на Вашия пенис
  • Ще засилите Вашата ерекция
  • Ще забавите Вашата еякулация

Необходими са ви само няколко месеца за да уголемите Вашия пенис с около 30%, което в масовия случай означава уголемяване с до 5 сантиметра. Поради ефикасността на системата резултатите позволяват да бъдат запазени дългосрочно дори след приключването й.

Ако искате да избегнете огорчението и загубата на време направете правилния избор и използвайте изпитани решения. Vimax e доказан продукт на пазара.

1-3 Седмица:
В този период ще усетите по-силна и по-твърда ерекция, която е по-чувствителна към допир.

4-8 Седмица:

В този период ще забележите драстична промяна в дължината и дебелината на пениса Ви. Ще изглежда по-голям, дори в отпуснато състояние.

9+ Седмица:

Пенисът Ви ще бъде по-твърд, по-здрав и по-силен от преди. Ще се уголеми с около 20% повече. Ако желаете още, тогава продължете, докато искате.

Съдържание: 30 таблетки

Произведено в Канада

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Титан Гел за уголемяване на пениса Titan + Vimax таблетки за уголемяване и ерекция”.

Няма мнения.

0