-56%

2+1 Magnesium Citrate Mагнезиев Цитрат 3×60 таблетки


45.99 лв. 105.00 лв.

Magnesium Citrate 200mg

Magnesium Citrate е добавка, която подпомага усвояването на калция и взима участие в костния растеж. Продуктът спомага за понижаване на кръвното налягане и за разширяването на бронхите при заболявания на дихателните пътища и подобрява функцията на половата система като разширява доброкачествено кръвоносните съдове.

Магнезиев Цитрат  200мг

Магнезият е изключително важен минерал за човешкия организъм. Той има много важна функция за производството на енергия,  предаването на нервните импулси, мускулното съкращение, минерализацията на костите и понижава случаите на мускулните схващания.

  • Понижава умората
  • Спомага за премахване на схващанията и крампите
  • Допринася за спокоен сън
  • Подобрява костната здравина
  • Спомага за оптималното функциониране на нервната система
  • Има стимулиращ ефект върху синтезирането на протеин в клетъчната мускулатура

Магнезив Цитрат е един от най-важните минерали за атлетите, заради способността си  да отпуска мускулите, да предотвратява схващанията, да подобрява мускулните контракции и е нужен за формирането на ензими. Също така е нужен за метаболизирането на храната и превръщането й в енергия.

Съдържание: 3 x 60 таблетки, 200мг в таблетка

Прием: По 1 – 2 таблетки на ден.

Да не се превишава препоръчителния дневен прием. Този продукт не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Да се държи далеч от деца. Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “2+1 Magnesium Citrate Mагнезиев Цитрат 3×60 таблетки”.

Няма мнения.

0