-49%

Sex Machine Promo Pack – VigRX капсули+ DOOZ 14000 Задържащ спрей


81.99 лв. 160.00 лв.

Sex Machine Promo Combo:

VigRX капсули за уголемяване на пениса и ерекция

 • По-голям Размер
 • По-здрава Ерекция
 • Повече Удоволствие в Леглото
 • Естествена Силна Формула
 • Тестван клинично

VigRX е известна в цял свят хранителна добавка за мъже. Формулата на VigRX се състои от мощни билкови екстракти от Южна Америка и Европа, които спомагат за по-силна ерекция и уголемянване на пениса!

Капсулите VigRX съдържат витамини и други хранителни вещества, които по естествен начин повишават сексуалното желание и притокът на кръв към гениталната област!

Прием: 2 капсули на ден

Съдържание: 60 капсули

Производител: Leading Edge Canada

Произведено в Канада

+

Задържащ спрей DOOZ 14000

Задържащият спрей DOOZ 14000 е един от най-добрите спрейове за задържане в целия свят. С него можете да спрете преждевременната еякулация. Използвайки този спрей ще успеете да изпитате върховно удолволетворение и да задаволите вашата партньорка.

Много мъже се оплакват от преждевременна еякулация, което води до незадоволителен секс, както за тях, така и за техните партньорки. Всеки се чуди как да свърши по-бавно, затова на помощ идва задържащият спрей DOOZ 14000. Чрез него Вие ще можете да доставите множество оргазми на вашата половинка. Кажете не на бързото изпразване и задръжте еякулацията си до 10 пъти повече.

Задържащият спрей DOOZ14000 се препоръчва на хора с проблеми с преждевременна еякулация и спомага постигане на по-добър контрол над нея.

Ако някога сте искали да се справите с неприятния проблем с преждевременна еякулацията, то Вие сте на правилното място. Вземете DOOZ 14000 и изпитайте отново незабравими удоволсвия с вашата партньорка.

Предимства:

 • Намаля свръх чувствителността на пениса 
 • Задържа еякулацията за по-дълго време
 • Дава ви по-продължителна ерекция
 • Увеличава удоволствието
 • Наслаждавате се на многократните оргазми на жената до вас
 • Повишава самочуствието ви и контрола на вашето еякулиране
 • Достатъчен за около 200 пръскания

Преждевременната еякулация има различни причини, но решението е само едно DOOZ 14000 задържащ спрей.

Лидокаин спрей за задържане DOOZ 14000 е произведен в Германия. Клинично тестваната и бързодействаща формула 10% лидокаинова формула обогатена с витамин Е, бързо се абсорбира от кожата.  Продуктът намалява чувствителността на пениса и забавя времето за еякулация, без да пречи на вашето усещане за еякулация.

Как се използва: Впръскайте 1-3 пъти върху главичката на пениса и изчакайте 5-10 минути. Не впръсквайте повече от 10 пъти

Колко пъти на ден е допустимо да се използва задържащият спрей: В рамките на 24 часа може да се използва няколко пъти, всяко използване означава от 1 до 3 впръсквания или повече ако се налага. Между всяко използване трябва да има разстояние от 4 часа.

Съдържание: 45мл

Само за външна употреба

Произведител: REMANS, Германия

Доставка в дискретна опаковка

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Sex Machine Promo Pack – VigRX капсули+ DOOZ 14000 Задържащ спрей”.

Няма мнения.

0