-32%

1+1=3 – POTENCIALEX 60 бр. таблетки за силна ерекция


101.98 лв. 150.00 лв.

Какво представляват таблетките POTENCIALEX?

POTENCIALEX таблетки са напълно естествен продукт на билкова основа, за здрава и дълготрайна ерекция, подобрябават самочувствието, увеличават сексуалното желание и неутрализарат засечките в леглото. Намалената ерекция въздейства отрицателно върху мъжкото самочувствие.

За какво се приемат POTENCIALEX таблетки?

  • За здрава и дълготрайна ЕРЕКЦИЯ
  • За по-голям брой сексуални контакти
  • За да се представите блестящо

Как работи POTENCIALEX?

Блендът от билкови екстракти има силно синергетичен ефект при постигане на ерекцията и при задържането й, както и при преждевременната еякулация. Активните му съставки правят POTENCIALEX един от най-ефективните и желани начини за решаване на проблеми с ерекцията. POTENCIALEX подтиска фосфодиестраза-5 (PDE5), който е отговорен за неспособността на мъжа да получи ерекция. В резултат на това кръвоснабдяването към пениса се увеличава, кръвоносните съдове се разширяват, вследствие на което ерекцията е възможна отново.

Благодарение на дългогодишни клинични изследвания, учените успяват да достигнат до удивителната формула на POTENCIALEX. Те създават продукт за бърза и продължителна ерекция, който ефективно и без абсолютно никаки странични ефекти се бори с намалената ерекция.

Прием: 1 таблетка се приема около половин час преди полов акт с малко течност. Работи безотказно и след консумация на алкохол. Препоръчителната доза е 1 таблетка на ден.

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “1+1=3 – POTENCIALEX 60 бр. таблетки за силна ерекция”.

Няма мнения.

0