-33%

39,99 лв. 60,00 лв.

ОТСЛАБНЕТЕ БЪРЗО И ЛЕСНО С 12-ТЕ НАЙ-СИЛНИ СЪСТАВКИ ГОРЯЩИ МАЗНИНИТЕ

Всичко това в една Формула, Гарантираща Ефективноста на хапчета за отслабване Burnifat !
След като откриете какво представлява Burnifat, не е трудно да разберете защо действието му е толкова бързо и мощно!

КАКВО Е BURNIFAT?

Burnifat е хранителна добавка за отслабване с мултифункционален подход за борба с мазнините и наднорменото тегло. Вместо да се концентрира бърху един начин и oграничаване на неговата сила, Burnifat включва 12 от най-силните натурални съставки за изгаряне на мазнини, които са известни на науката и които могат да ви помогнат да се преборите с наднорменото тегло по 5 различни начина:

* 3 мазнинни метаболизатора
* 1 свързваща се с мазнините съставка, която се свързва с молекулите на мазнините и предотвратява тяхното усвояване от организма
* 1 подтискаща глада съставка
* 2 термогенни активатора
* 5 стимуланта

  •   3 Катализатора за Изгаряне на Мазнините: Витамин B6, Л-карнитин и eкстракт от Ginger

Изгаряйки мазнините и ускорявайки метаболизма си, Вие се наслаждавате на бързото действие на този изцяло натурален продукт, който няма никакви странични ефекти!

  •  1 Свързващо се с мазнините вещество: Хитозан

Ще имате много по-малко храна съхранена като мазнина защото Хитосан се свързва с мазнините във Вашия стомах позволявайки им да се изхвърлят от Вашето тяло!

  •  1 Съставка за Намаляне на Апетита: Глюкоманан

С помоща на тази 100% натурална съставка Вие няма да чувствате глад, което ще ви помогне за бързото отслабване.

  •  2 Стимулатора на термогенеза: Екстракт от Канела и Cayenne Capsicum

Благодарение на тях ще изгорите допълнително 270 калории на ден, без допълнителни диети или упражнения

  •  5 Натурални Стимуланта – Горчив Портокал, Хром Пиколинат, Екстракт от Гуарана, Екстракт от Жен Шен и Ексракт от Какао

Тялото ви ще бъде в състояние ефективно да превръща храната в енергия като по този начин ускорява метаболизма Комбинацията на тези невероятни съставки, ще ви позволи да Горите Максимално Количество Мазнини!

КАКВИ СА СЪСТАВКИТЕ?

Burnifat съдържа 5 натурални стимулантa:
Екстракт от гуарана, 98% какаов екстракт, 10% екстракт от корен на женшен, хромов пиколинат и екстракт от горчив портокал.
Два много мощни термогенни активатора:

* Екстракт от канела и 40M HU/G лют червен пипер помагат да активирате метаболизма си, да го засилите и по този начин да форсирате организма си да изгаря още повече мазнини.
* Глюкоманан е силна подтискаща глада съставка, заедно с екстракт от хитозан, който пък е добре известен инхибитор на мазнини.
* И накрая мастните метаболити Витамин B-6, Л-карнитин HCL и екстракт от корен на джинджифил завършват тази уникална формула – подсигурявайки и затваряйки кръга на топене на мазнини!

КАК РАБОТИ?

Действието на Burnifat Slimming Pills се състои в изгарянето на мазнините и намалянето на излишното тегло като атакува целите по няколко начина: главно засилвайки метаболизма ви и помагайки на тялото ви да изгаря повече калории. Засилването на метаболизма означава горене на повече калории и мазнини без диети или физически упражнения.
Специално подбраните изключително мощни 100% натурални съставки:

* Помагат на тялото Ви да изгаря повече от нежелано натрупаните мазнини, предовратява натрупването им изцяло, а също така редуцират и глада ви.
* Както може да си предтавите с толкова мощно действие Burnifat може да бъде решение на проблема с наднорменото тегло при това спестявайки ви стресови моменти!

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “”.

Няма мнения.